top of page
Zoeken

Prikkelbare darm behandelen met wandelen

Bijgewerkt op: 14 jan. 2023


sweet potatoe, orthomoleculaire therapie, eat&seatherapy, wandelsessie

Prikkelbare darm

Je loopt al een paar jaar rond met een prikkelbare darm. Meerdere keren ben je bij de huisarts geweest. Onderzoek is gedaan, de specialisten zijn erbij geroepen, je hebt ook met een psycholoog gesproken en een diëtist, maar het Fodmap-dieet resulteerde niet in een pijnvermindering en met alleen gesprekken kwam je niet verder want je houdt gewoon pijn in je darmen en voelt je niet fit en vitaal.


Kortom je loopt nog rond met buikpijn en van de medicijnen die je inneemt heb je inmiddels ook last gekregen. Herkenbaar?


Orthomoleculaire & Darmtherapie bij prikkelbare darm

Je hebt gehoord van Orthomoleculaire & Darmtherapie en gelooft wel dat voeding iets kan doen met je prikkelbare darm, maar omdat je inmiddels geen melkproducten meer inneemt en ook glutenvrij leeft, heb je geen idee meer wat je er nog aan kunt doen.

Je boekt intake met mij en we spreken elkaar via een online beeld-bel sessie en je vraagt me wat je wel of niet kunt eten.


Natuurlijk ga ik als orthomoleculair darmtherapeut ook een goed onderbouwd advies maken voor jou en zullen we nadere onderzoeken moeten laten doen om allergieën, tekorten, intoleranties en maag-darmgezondheid vast te stellen, maar dat is slechts de start van jouw herstelproces. Het hele plaatje, dat is belangrijk.


Wat als ik je vertel dat je door een wandelsessie tot inzichten in jouw gezondheid komt die je nog niet eerder zo hebt ervaren?

De darmen zijn met jouw hersenen, emoties, hormonen, huid verbonden - met wandelen komt het samen

Ruimte voor jouw verhaal is nodig voor herstel

Tijdens onze wandeling en online gesprekken luister met mijn persoonlijke en professionele achtergrond naar jouw verhaal.

Jouw verhaal is namelijk ontzettend belangrijk op weg naar een klachtenvrij leven.


Een cliënt over onze wandelsessie: "Ik heb door onze gesprekken en de wandeling echt een goed gevoel gekregen en ook de motivatie om dingen anders te doen."

Het bekende A-HA-moment ontstaat!

Door met mij te gaan wandelen zal er een fundamentele verandering ontstaan die echt oplossingsgericht werkt. Het bekende “A-HA” moment ontstaat!


Wij komen door de prachtige natuur en de ontspanning van de zee en het strand tot DE inzichten die jou verder gaan helpen. We raken in gesprek, emoties worden (h)erkend en een diep begrip ontstaat door met mij te gaan wandelen en praten.

Prikkebare darm herstellen

Jouw herstel is veelal afhankelijk van de keuzes die je op dagelijkse basis maakt. Ik help je tijdens onze wandelsessie jouw eigen inzichten te ontwikkelen waardoor jij kunt gaan herstellen.


Een behandelplan met een orthomoleculair & darmtherapie advies over voeding en eventuele voedingssupplementen vormt de basis waarmee je aan de slag gaat en door onze gesprekken op het strand gaan de inzichten en de nieuwe informatie een fundamenteel plekje krijgen in jouw dagelijks leven.


Misschien moeten er dingen anders. Ik sta naast jou om je tot jouw kern te laten komen die zo ontzettend belangrijk is voor een gezond en licht leven zodat jij tot bloei kunt komen.


Wil jij jouw herstel grondig aanpakken en voel jij verbinding met mijn aanpak, plan dan een eerste sessie, dan gaan we samen werken aan jouw herstel.


Annet


189 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Meld je aan voor de Seizoens-nieuwsbrief!

Bedankt voor jouw aanmelding!

bottom of page