top of page

OVER EAT&SEA THERAPY

Eat&Sea (Eten&Zee) staan symbool voor gezond eten en ontspanning om te vitaliseren.

Welke gezondheidsklachten?

Gezondheidsklachten ontstaan vaak na een (lange) periode waarin het lichaam signalen heeft afgegeven maar deze niet of onvoldoende aandacht hebben gekregen.

 

Hierdoor ontstaan disbalansen in het lichaam met gezondheidsklachten en ziekten tot gevolg. Denk aan maag-darmklachten, huidaandoeningen, psychische en sociale problemen, hormonale problemen, concentratiestoornissen, hoofdpijn, uitputting en (extreme) vermoeidheid en andere gezondheidsmanco's.

 

Je komt zelf (en zonder medicatie) niet meer uit de vicieuze cirkel. Op dat moment heb je hulp nodig om het lichaam weer in balans te brengen totdat het lichaam zichzelf weer in balans kan houden. Met mijn adviezen over voeding, leefstijl en supplementen kun je zelf deze balans hervinden waardoor je vitaal kunt worden. 

Wat doet een orthomoleculair therapeut en darmtherapiespecialist?

Als Orthomoleculair therapeut & Darmtherapie Specialist breng ik jouw gezondheid- en gezondheidsklachten in kaart met behulp van diagnostische tools zoals laboratorium onderzoeken vanuit een holistische benadering waarbij ik naar jou als geheel kijk en niet alleen naar de gezondheidsklacht(en).

 

Op basis van de onderzoeksresultaten en de intake stel ik een therapieplan op met als doel het verminderen van jouw gezondheidsklachten.

De uitgangspunten van mijn werkmethode zijn persoonlijke en laagdrempelige begeleiding en aandacht voor jouw verhaal

Naast een uitgebreide intake waarin ik luister naar jouw verhaal en medische geschiedenis analyseer, maak ik onder meer gebruik van laboratorium onderzoeken zoals bloed-, ontlastings- en speekselonderzoek.

 

Wanneer voldoende informatie is ingewonnen waardoor de oorzaak/oorzaken zichtbaar is/zijn geworden, maak ik een herstelplan voor jou en begeleid ik jou gedurende jouw herstelproces totdat de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Een belangrijk onderdeel van de therapie is het tijdig en regelmatig her-testen van afwijkende parameters gedurende de therapie.

Wil jij gericht aan de slag met jouw gezondheid? Via onderstaande knop plan je gemakkelijk een afspraak.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
over Ea&Sea
bottom of page