top of page

TARIEF & ONDERZOEKEN

Tarief

Voordat je bij mij in behandeling komt, kun je eerst kort kennismaken met mij door een Kennismakingsgesprek (€25) te boeken. Wanneer je (meteen) aan de slag wilt met mij, plan je een Intake (€199). 

 

Mijn uurtarief is €150. Vervolgsessies zijn doorgaans 30 minuten. Gemiddeld zijn er aan het begin twee sessies per maand nodig, naar mate wij vorderen met de therapie zal de frequentie afnemen tot eenmaal  per maand/twee maanden een sessie. Naast de vervolgafspraken hebben wij tussendoor WhatsApp contact en telefonisch overleg voor korte vragen.

Na een afspraak ontvang je per e-mail een factuur. Afhankelijk van jouw verzekeraar kun je deze factuur indienen om een vergoeding te krijgen. Je dient zelf te controleren of orthomoleculaire therapie bij jouw verzekeraar voor vergoeding in aanmerking komt.

tarief

ONDERZOEKEN

Meten is weten, als je weet wat je meet.

Afhankelijk van jouw hersteltraject vraag ik de onderstaande onderzoeken voor jou aan bij gespecialiseerd laboratorium RP Sanitas Humanus. Voor DNA onderzoek maak ik gebruik van het bedrijf IGene die samenwerkt met Erasmus MC. De onderzoeksresultaten analyseer ik voor jou en implementeer ik in de therapie. 

Gedurende de therapie zullen we verscheidene afwijkende parameters uit onderzoeken opnieuw meten om de therapie effectiviteit te waarborgen en om bij te sturen waar nodig. Immers is iedereen verschillend en werk ik niet met vaste, (medische) protocollen maar stem ik alles af op jou.

Je ontvangt thuis de testkits en binnen 10 werkdagen ontvang ik de resultaten. DNA onderzoek duurt tussen de 6 en 8 weken.  Resultaten bespreken wij in een overleg. Je ontvangt de factuur rechtstreeks van het laboratorium. 

De sessies en hersteltrajecten zijn altijd exclusief de laboratorium kosten en supplementen. Onderzoeken komen niet in aanmerking voor vergoeding bij de zorgverzekeraar.

 

onderzoeken
bottom of page