top of page

"In mijn praktijk Eat&Sea Therapy ondersteun ik jou met behulp van darmtherapie en orthomoleculaire adviezen en supplementen in jouw weg naar vitaliteit."

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
mijn verhaal

OVER DE THERAPEUT

Mijn naam is Annet van de Velden (1989). Ik ben opgegroeid in Friesland en sinds 5 jaar woon ik in Den Haag. Als de dochter van mijn ouders (fysiotherapeut en lifecoach) ben ik al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met zorgverlening vanuit holistische visie op gezondheid.

 

In een holistische visie kijk je niet alleen naar de plek waar de ziekte zit maar naar de gehele persoon bij de behandeling van ziekte. Als persoon ben ik zeer analytisch, communicatief, empathisch, betrokken en doortastend. 

 

Eat&Sea (Eten&Zee) staan symbool voor gezond eten en ontspanning om te vitaliseren.

Vanuit mijn interesse in de genezende kracht van voeding en voedingssupplementen ben ik mij als orthomoleculair therapeut meer gaan verdiepen in het maagdarmkanaal en de spijsvertering. Veel ziektebeelden vinden hun oorsprong namelijk in maagdarmproblematiek en een niet optimaal maagdarm milieu.

 

Door het maagdarmstelsel te herstellen en te optimaliseren kunnen disbalansen in het gehele lichaam weer herstellen. Daarnaast werken supplementen ook beter wanneer het spijsverteringsstelsel is geoptimaliseerd. Zo voorkom je dure poep!

Als Darmtherapiespecialist en Orthomoleculair therapeut behandel ik mensen van alle leeftijden (van pasgeboren baby's tot oude leeftijd). 

Ik volg met regelmaat opleidingen en cursussen op het gebied van darmgezondheid, orthomoleculaire geneeskunde en preventieve gezondheidszorg. 

Naast mijn praktijk ben ik ook bedrijfsjurist. Wil je meer  weten over mijn academische achtergrond en werkervaring dan kun je mijn LinkedIn profiel raadplegen of neem een kijkje op de  Eat&Sea Instagram pagina.

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar een betere gezondheid, vitaliteit en spankracht!​
 

Annet

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page