20210903_175705(0)_edited.jpg

"In mijn praktijk Eat&Sea Therapy ondersteun ik jou met behulp van darmtherapie en orthomoleculaire adviezen en supplementen in jouw weg naar vitaliteit."

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
 

Over de therapeut en Eat&Sea Therapy

Mijn naam is Annet van de Velden. Ik ben 33 jaar en ik ben opgegroeid in Friesland. Als de dochter van mijn ouders (fysiotherapeut en lifecoach) heb ik al vroeg kennis gemaakt met een holistische visie op gezondheid. In een holistische visie kijk je niet alleen naar de plek waar de ziekte zit maar naar de gehele persoon bij de behandeling van ziekte. Als persoon ben ik zeer analytisch, communicatief, empathisch, betrokken en doortastend. 

 

Eat&Sea (Eten en Zee) staan symbool voor voeding als medicijn en de ontspanning en rust die ik aan de kust heb mogen ervaren. Beide ingrediënten heb je dagelijks nodig om vitaliteit te kunnen bereiken. Ik help je graag om jouw weg hierin te vinden.

Vanuit mijn interesse in de genezende kracht van voeding en voedingssupplementen ben ik mij als orthomoleculair therapeut meer gaan verdiepen in het maagdarmkanaal en de spijsvertering. Veel ziektebeelden vinden hun oorsprong namelijk in maagdarmproblematiek en een niet optimaal maagdarm milieu. Door het maagdarmstelsel te herstellen en te optimaliseren kunnen disbalansen in het gehele lichaam weer herstellen.

Als Darmtherapiespecialist en Orthomoleculair therapeut behandel ik mensen van alle leeftijden (van pasgeboren baby's tot oude leeftijd). 

Ik volg met regelmaat opleidingen en cursussen op het gebied van darmgezondheid, orthomoleculaire geneeskunde en preventieve zorg. 

Naast mijn praktijk ben ik ook bedrijfsjurist. Het geeft mij voldoening dat ik op dagelijkse basis twee prachtige beroepen kan uitoefenen. Wil je meer over mij weten dan kun je mijn LinkedIn profiel raadplegen of neem een kijkje op mijn Instagram pagina.

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar een betere gezondheid, vitaliteit en spankracht!​
 

Annet

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Contact

Kranenburgweg 182A

2583ER Den Haag

06-13015012