Cliëntervaringen

Scheveningen vuurtoren.jpg

"Intermitterend vasten heeft mij goed gedaan"

-Vrouw, 31 jaar

 

"Annet heeft mij geholpen toen ik niet lekker in mijn vel zat. Het uitgangspunt van Annet is dat zowel lichaam als geest in balans moet zijn.

We hebben gekeken naar mijn klachten en de aard hiervan. Op basis hiervan heeft Annet mijn voeding aangepast en zijn we dit stap voor stap gaan aanpassen.

Daarnaast heeft ze me ook tips & tricks gegeven om een algehele balans te krijgen. 

Nadat mijn voedingspatroon volledig was aangepast, en ik hier aan gewend was, heeft Annet voorgesteld om te starten met intermittent vasten. Dit heeft mij ook erg goed gedaan. Een gereset lichaam als puntje op de i! Annet is toegankelijk en door haar hulp heb ik ook lekker en gezond leren eten en zijn de aanpassingen in leefstijl makkelijk door te voeren geweest."

Zuiderstrand magie kitesurfers.jpg

"Elke dag wandelen was voor mij de sleutel!"

- Vrouw, 66

Geweldig!

Na onder meer jarenlange ernstige darmklachten ben ik daar in een paar maanden al helemaal van hersteld.

Daarnaast ben ik een flink stuk afgevallen en dat zonder lijnen maar dankzij Annets' hele goeie ondersteuning en tips, terwijl ik ook nog heel lekker eet en ervan geniet.

Eigenlijk gaat alles steeds makkelijker en beter, ook mijn energie is met sprongen vooruit gegaan en de wandelingen zijn voor mij DE sleutel geweest naar inzicht en herstel!

Annet is heel betrokken, vakkundig en begeleidt mij met enorm inzicht en enthousiasme!

Zuiderstrand magie kitesurfers.jpg

"Onze gesprekken op het strand gaven mij motivatie"

- Man, 31

"Ik heb door onze gesprekken tijdens de wandeling en de wandeling zelf echt een beter gevoel gekregen en ook de motivatie om dingen anders te doen."