top of page

CLIËNTERVARINGEN

"Eind augustus 2020 heb ik contact gezocht met Annet omdat ik al jaren aan het aanmodderen ben met mijn gezondheid en met mijn gewicht.

Annet adviseerde mij om het 16-8 intermittent fasting programma te volgen en mijn lichaam te herstellen met goede voeding en voedingssupplementen.

Ik ben niet zo van de supplementen maar met behulp van Annet en het goed voelen en luisteren naar je lichaam gezocht naar de juiste dosering en dat gaat heel goed.

 

Ik ben inmiddels 9 kilo afgevallen en ik voel mij een stuk energieker en zit veel beter in mijn vel.

 

Ik zag wel een beetje op tegen het vasten maar eigenlijk ging het gewoon vanzelf, het koste me weinig moeite, maar zonder Annet en haar adviezen was het me niet gelukt.

 

Haar raad, steun en inzichten hebben mij enorm geholpen. Ik eet nu veel gezonder met de recepten van Annet en ben nu ook zelf aan het experimenteren met gezonde voeding.

Ik raad het iedereen aan. Ik ben blijer, zelfverzekerder en gezonder mens geworden."

-vrouw, 58 jaar

"Annet heeft mij geholpen toen ik niet lekker in mijn vel zat. Het uitgangspunt van Annet is dat zowel lichaam als geest in balans moet zijn.

We hebben gekeken naar mijn klachten en de aard hiervan. Op basis hiervan heeft Annet mijn voeding aangepast en zijn we dit stap voor stap gaan aanpassen. Daarnaast heeft ze me ook tips & tricks gegeven om een algehele balans te krijgen. 

Nadat mijn voedingspatroon volledig was aangepast en ik hier aan gewend was, heeft Annet voorgesteld om te starten met intermittent vasten. Dit heeft mij ook erg goed gedaan.

 

Een gereset lichaam als puntje op de i!

 

Annet is toegankelijk en door haar hulp heb ik ook lekker en gezond leren eten en zijn de aanpassingen in leefstijl makkelijk door te voeren geweest."

-vrouw, 31 jaar

"Geweldig!

Na onder meer jarenlange ernstige darmklachten ben ik daar in een paar maanden al helemaal van hersteld.

Daarnaast ben ik een flink stuk afgevallen en dat zonder lijnen maar dankzij Annets' hele goeie ondersteuning en tips, terwijl ik ook nog heel lekker eet en ervan geniet.

Eigenlijk gaat alles steeds makkelijker en beter, ook mijn energie is met sprongen vooruit gegaan en de wandelingen zijn voor mij DE sleutel geweest naar inzicht en herstel!

Annet is heel betrokken, vakkundig en begeleidt mij met enorm inzicht en enthousiasme!"

-vrouw, 66 jaar

"Ik worstelde al een tijd met verschillende gezondheidsklachten, w.o. darmklachten (onregelmatig, overgevoelig voor bepaalde voeding), vermoeidheidsklachten, artrose aan beide knieën en gebrek aan energie. Ook kampte ik met een overgewicht, dat ik maar niet kwijtraakte, of tijdelijk na het volgen van het zoveelste dieet.

Toen ik via een lieve vriendin kennis kreeg van Annet en haar andere wijze van naar voeding kijken (orthomoleculaire therapie), had ik daar een goed gevoel bij en dacht ik ga de uitdaging aan!

Na een intake-gesprek, 2 testen (bloed en ontlasting) en een overzicht van voedingssupplementen en recepten, ging ik aan de slag. Eerst moesten mijn darmen/lever ontgiften en daarna volgde het hersteltraject.

Al na een paar weken verloor ik gewicht, zeer gestaag en voelde ik me al beter
worden, ik kreeg meer energie. Ook mijn stoelgang verbeterde. Zelfs mijn artrose klachten werden minder. Verdwijnen doet het niet, maar heb er beduidend minder last van, ook dagen totaal geen last.
Moest wel wennen in het begin aan de tijd wat je kwijt bent aan sommige gerechten. Je koopt veel verse groente en het snijden en bereiden kost wat meer tijd. Maar dat is een kwestie van organiseren, vooruit denken en gerechten voor meerdere dagen  klaarmaken (porties invriezen). Gaat me nu veel makkelijker af.

Annet heeft me bewust gemaakt van het gebruik van heel veel verse groenten in je eetpatroon en het maken van je eigen sausen, dressings, soepen, maar ook koekjes en cakejes etc. op een heel andere manier als wat je gewend bent. Was gewend om regelmatig een salade kant en klaar te kopen. Nu maak ik veel liever mijn eigen eten.
Veel meer smaak, dat verbaast me soms echt!


Al met al door je bewust te worden wat je eet, word je je ook veel bewuster wat het voor je gezondheid betekend. Dat voeding een belangrijk onderdeel van je gezondheid is, is mij nu wel duidelijk geworden.


Dank lieve Annet voor je positieve support en duidelijke uitleg!"

-vrouw, 63 jaar

Anchor 2
Anchor 3
Anchor 4
bottom of page