ONLINE VRAGENLIJSTEN

BIOGENE AMINEN ANAMNESE

Deze online vragenlijst geeft een indruk van jouw biogene aminen belasting.

Geef bij 'de behandelaar':

info@eatandsea.nl op

Biogene aminen zijn stoffen die gemaakt worden uit aminozuren (bouwstenen van eiwitten).  Ze spelen een belangrijke rol als stikstofbron en voorloper voor de synthese van hormonen, alkaloïden, nucleïnezuren, eiwitten, aminen en voedselaroma-componenten. Voedsel dat grote hoeveelheden biogene aminen bevat, kan echter toxicologische effecten hebben hetgeen kan leiden tot pseudo-allergie klachten.

Heb jij last van allergische reactie achtige klachten en heb je toch geen allergie? Dan is het in ieder geval goed om jouw biogene aminen belasting in kaart te brengen. 

ENERGIE ANAMNESE

Deze online vragenlijst geeft een indruk van de mitochondriën (energiefabriekjes in het lichaam) functie en indicatie burn-out.

Geef bij 'de behandelaar':

info@eatandsea.nl op

Inzicht in de energiefunctie van alle lichaamscellen is een goed begin voor elke therapievorm. Daarnaast is het belangrijk om inzicht te krijgen in de energiehuishouding over de dag. Een en ander in samenhang met een uitgebreide intake, voedingsdagboek en jouw verhaal.

Heb jij last van energieproblemen? Boek dan een intake via de bookingstool. Ik denk graag met je mee in jouw weg naar herstel.

OLIGOTHERAPIE ANAMNESE

Deze online vragenlijst onderzoekt eventuele geblokkeerde oligoreacties die gereactiveerd kunnen worden. 

Inzicht wordt verkregen in de werking van de darmen, stofwisselingsprocessen en sporenelementen.

Geef bij 'de behandelaar':

info@eatandsea.nl op

Oligo’s zijn mineralen of sporenelementen die in een minieme hoeveelheid in het lichaam voorkomen, zoals koper, zink en mangaan. Ze zijn nodig voor de sturing van lichaamsfuncties.

 

Oligotherapie is een therapie die de geblokkeerde oligoreacties reactiveert. De therapie onderzoekt de werking van de darmen, stofwisselingsprocessen en sporenelementen en reinigt het lichaam door het inzetten van oligomiddelen.

Oligotherapie is ontwikkeld door de Franse arts J.Ménétrier. Hij ontdekte dat de aanleg voor ziektes of aandoeningen een gevolg is van een gebrek aan bepaalde oligo’s.