LABORATORIUM ONDERZOEKEN

Wanneer laboratorium onderzoek?

Je doet alles volgens het boekje al goed en je hebt al veel specialisten gezien. Je eet gezond, sport voldoende, pakt tijdig je rust, maar toch blijf je die specifieke klachten houden. Dan kunnen een basis darm screening en/of gezondheidsscreening algemene inzichten geven in de algemene darmgezondheid en gezondheid in het algemeen. Daarnaast kan ik op basis van jouw verhaal, intake gegevens vanuit de Basis Sessie en reeds gedane onderzoeken helpen met vervolgonderzoeken. Op die manier kunnen wij door middel van het proces van uitsluiting van aandoeningen of beginnen met een suppletie advies of meer inzicht krijgen in onderliggende oorzaken voor de klachten door naar het lichaam als geheel te kijken en niet te focussen op alleen de symptomen of specifieke organen.

Vaak wanneer mijn cliënten nog stappen kunnen maken in hun voedingspatroon, leefstijl en gewoonten, heeft het mijn voorkeur om eerst met die belangrijke invloeden op de gezondheid aan de slag te gaan. Immers gaat het erom dat verbeteringen plaatsvinden en niet dat er onderzoeken worden gedaan. Ik geef jou (in of na de Basis Sessie) wel aan dat en welke onderzoeken ons zouden kunnen helpen in het verkrijgen van inzicht in en de aanpak van jouw klachten.

 

Wanneer echter na orthomoleculaire interventie nog steeds bepaalde gezondheidsklachten blijven bestaan kan laboratorium onderzoek inzicht bieden in het al dan niet goed functioneren van jouw biochemische processen. Ik vraag laboratorium onderzoeken altijd met een reden aan en in overleg met jou. Daarbij zet ik de opties uiteen en bespreek ik met jou eventuele vervolgonderzoeken die je zou kunnen doen en om welke redenen.

Praktisch

De testkits voor onder andere feces of bloedonderzoek worden opgestuurd naar jouw huis. Deze testkits bevatten een uitgebreide instructie. Resultaten komen meestal binnen 10 werkdagen binnen.

Mijn therapeutische analyse en de gevolgen van de onderzoeken op jouw behandelplan zijn gratis.

Ik reken geen extra kosten voor het aanvragen van de onderzoeken. De facturen worden rechtstreeks naar jou verstuurd en dien je zelf tijdig te voldoen.

© EatandSea 2018