20210917_155339_remastered_edited.jpg

Tarief

De Eerste Sessie betreft een intake gesprek inclusief een stuk voorbereiding (jouw medische informatie bestuderen en inzichtelijk maken). De Eerste Sessie is 199 incl. BTW.  Dit bedrag betaal je vooraf en online.

 

Mijn uurtarief is €150 incl. BTW. Vervolgsessies duren doorgaans 30 minuten. Gemiddeld zijn er twee sessies per maand nodig gedurende jouw hersteltraject. Tussendoor hebben wij WhatsApp contact en telefonisch overleg voor korte vragen.

Na een sessie ontvang je per e-mail een factuur. Afhankelijk van jouw verzekeraar kun je deze factuur indienen om een vergoeding te krijgen. Je dient zelf te controleren of orthomoleculaire therapie bij jouw verzekeraar voor vergoeding in aanmerking komt.

 

ONDERZOEKEN & TARIEVEN

onderzoek
kosten
DNA onderzoek
€279
Screening voedingsintoleranties
€102
Neurotransmitters test
€146,50
Adrenale stress index
€107,50
SKB test
€60,25
Gezondheidsscreening
€243
Darmtherapiescreening
€410.50
Basisscreening darm
€192.75
Meten is weten, als je weet wat je meet.

Afhankelijk van jouw hersteltraject vraag ik de onderstaande onderzoeken voor jou aan bij een gespecialiseerd laboratorium RP Sanitas Humanus. Voor DNA onderzoek maak ik gebruik van IGene die samenwerkt met Erasmus MC. De onderzoeksresultaten analyseer ik voor jou en implementeer ik in de therapie. 

Onderstaande onderzoeken betreft slechts een greep uit de mogelijke onderzoeken die inzicht kunnen geven in jouw gezondheidsstatus. Gedurende de therapie zullen we verscheidene afwijkende parameters uit onderzoeken opnieuw meten om de therapie effectiviteit te waarborgen en om bij te sturen waar nodig. Immers is iedereen verschillend en werk ik niet met vaste, medische protocollen maar stem ik alles af op jou.

Je ontvangt thuis de testkits en binnen 10 werkdagen ontvang ik de resultaten. DNA onderzoek duurt tussen de 6 en 8 weken.  Resultaten bespreken wij in een overleg. Je ontvangt de factuur rechtstreeks van het laboratorium. 

De sessies en hersteltrajecten zijn altijd exclusief de laboratorium kosten en supplementen. Onderzoeken komen niet voor vergoeding bij de zorgverzekeraar in aanmerking.

  

De tarieven in het overzicht zijn aan verandering onderhevig. Je kunt dus geen rechten ontlenen aan deze tarieven. Tijdens de intake geef ik jou aan welke onderzoeken nodig zijn om jouw gezondheid effectief bij te kunnen sturen.