20210917_155339_remastered_edited.jpg

Tarieven

Een intake en bespreking behandeltraject is €250 incl. BTW. De intake betaal je online vooraf.

 

Mijn uurtarief is €150 incl. BTW. Een sessie duurt naar keuze een half uur of een uur.

Na een sessie ontvang je per e-mail een factuur.

ONDERZOEKEN & TARIEVEN

onderzoek
kosten
DNA onderzoek
€279
Screening voedingsintoleranties
€102
Neurotransmitters test
€146,50
Adrenale stress index
€107,50
SKB test
€60,25
Gezondheidsscreening
€243
Darmtherapiescreening
€410.50
Basisscreening darm
€192.75
Meten is weten, als je weet wat je meet.

Afhankelijk van jouw hersteltraject vraag ik de onderstaande onderzoeken voor jou aan bij een gespecialiseerd laboratorium RP Sanitas Humanus. Voor DNA onderzoek maak ik gebruik van IGene die samenwerkt met Erasmus MC. De onderzoeksresultaten analyseer ik voor jou en implementeer ik in de therapie. 

Onderstaande onderzoeken betreft slechts een greep uit de mogelijke onderzoeken die inzicht kunnen geven in jouw gezondheidsstatus. Gedurende de therapie zullen we verscheidene afwijkende parameters uit onderzoeken opnieuw meten om de therapie effectiviteit te waarborgen en om bij te sturen waar nodig. Immers is iedereen verschillend en werk ik niet met vaste, medische protocollen maar stem ik alles af op jou.

Je ontvangt thuis de testkits en binnen 10 werkdagen ontvang ik de resultaten. DNA onderzoek duurt tussen de 6 en 8 weken.  Resultaten bespreken wij in een overleg. Je ontvangt de factuur rechtstreeks van het laboratorium. 

De sessies en hersteltrajecten zijn altijd exclusief de laboratorium kosten en supplementen.

De tarieven in het overzicht zijn aan verandering onderhevig. Je kunt dus geen rechten ontlenen aan deze tarieven. Tijdens de intake geef ik jou aan welke onderzoeken nodig zijn om jouw gezondheid effectief bij te kunnen sturen.