20210903_175705(0)_edited.jpg

"In mijn praktijk Eat&Sea Therapy ondersteun ik jou met behulp van darmtherapie en orthomoleculaire therapie op jouw weg naar gezondheid zodat jij een fundamentele shift kunt realiseren waardoor jij jouw klachten kunt laten verminderen."

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
 

Mijn verhaal

Na het behalen van mij Bachelor Rechtsgeleerdheid en Europees en Internationaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik in Amsterdam aan de VU mijn LL.M. International Business Law afgerond. Vervolgens ben ik als bedrijfsjurist aan de slag gegaan bij verschillende bedrijven en overheidsinstanties.

 

Gedurende verschillende opdrachten viel het mij op dat veel mensen ernstig te lijden hebben onder stress van werk maar ook stress in de privésfeer en juist dan niet altijd de voor hen juiste (voedings)keuzes kunnen maken waardoor een vicieuze cirkel kan ontstaan met als gevolg het verslechteren van gezondheid.

Deze vicieuze cirkel leidt eerst meestal tot uitval met overspannenheid of zelfs een burn-out. Bij een systeem wat langdurig onder stress staat, kunnen echter meer gezondheidsklachten ontstaan wanneer hier niets aan wordt gedaan.  

Vanuit mijn interesse voor burn-out, voeding- en leefstijlinterventies ben ik als orthomoleculair therapeut mij verder gaan ontwikkelen in de gezondheid van het maagdarmkanaal. Veel ziektebeelden vinden hun oorsprong namelijk in maagdarmproblematiek en een niet optimaal maagdarm milieu. Door het maagdarmstelsel te herstellen en te optimaliseren kunnen disbalansen in het lichaam weer herstellen waardoor orthomoleculaire therapie tijdens de therapie en naderhand meer gericht ingezet kan worden. Als Darmtherapiespecialist behandel ik mensen van alle leeftijden (van pasgeboren baby's tot oude leeftijd). 

 

Als persoon ben ik empathisch, communicatief, analytisch en nieuwsgierig. 

Ik volg met regelmaat opleidingen en cursussen op het gebied van darmgezondheid, orthomoleculaire geneeskunde en preventieve zorg. 

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar een betere gezondheid, vitaliteit en spankracht!​
 

Annet

Contact

Kranenburgweg 182A

2583ER Den Haag

06-13015012